Запрошуємо на Uniskai Demo Day від Profisea Labs!

Часто замислюєтесь над тим, як ефективно керувати вашим хмарним середовищем, як оптимізувати витрати на хмарні сервіси або як автоматизувати робочі процеси?

Відповіді на ці та багато інших питань ви отримаєте під час Uniskai Demo Day, що відбудеться 23 березня 2023 р. о 17:00 за підтримки Amazon Web Services (AWS). На вебінарі у вас буде чудова можливість особисто поспілкуватися та задати питання Тетяні Найдух, Senior SMB Account Manager Ukraine в AWS.

Uniskai Demo Day – це не просто вебінар, де ви познайомитесь з платформою Uniskai, здатною помітно знизити ваші AWS витрати. Uniskai Demo Day – це онлайн-подія, відвідувачі якої дізнаються про FinOps культуру, як вона допомагає оптимізовувати витрати, а також про:

Найбільш поширені помилки в управлінні хмарним середовищем
Типові причини зростання рахунків за користування хмарними сервісами
Тренди та підходи до оптимізації витрат на клауді у 2023 році
Унікальні можливості Uniskai by Profisea Labs
  • найбільш поширені помилки в управлінні хмарним середовищем
  • типові причини зростання рахунків за користування хмарними сервісами
  • тренди та підходи до оптимізації витрат на клауді у 2023 році
  • унікальні можливості платформи Uniskai від Profisea Labs, яка збереже ваш час, витрачений на управління AWS акаунтами, та кошти

Про Uniskai by Profisea Labs

Uniskai від Profisea Labs - all-in-one платформа для управління інфраструктурою, яка допомагає відчутно знизити витрати завдяки повній візуалізації, інтелектуальному плануванню гібернації ресурсів на основі порад від штучного інтелекту та запатентованій технології управління спотами з метою попередження їх раптової термінації.

Наша багатофунціональна платформа пропонує широкий спектр
інструментів для керування та оптимізації витрат на хмару:
Cloudview
Інтерактивна візуалізація усіх хмарних ресурсів і залежностей між ними у вигляді списку, архітектурної та інфраструктурної діаграми
Dashboard
Візуалізація ресурсів, їх вартості та конфігурації CMDB
Waste Manager
Збір і видалення ресурсів, якими ви не користуєтесь
Rightsizing
Підлаштування найбільш оптимальних розмірів інстансів під реальні потужності
Spots
Легка конвертація спотів, включно з критично важливими для бізнесу, з подальшим моніторінгом задля попередження раптового відключення споту
Cloudsitter
Створення розкладу відключення ресурсів та політик автоматичної гібернації інстансів на основі порад від штучного інтелекту
Reservation
Замовлення оптимальних планів заощаджень (Saved Plans) та Reserved Instances

Profisea Labs надає безкоштовний доступ до платформи Uniskai всім компаніям, чиї витрати на хмару становлять до 5000$/міс

На вебінарі ви дізнаєтесь, як легко розпочати роботу з Uniskai, отримавши повний контроль над своїм хмарним середовищем, та заощадити всього у декілька кліків.

З Uniskai ви більше не витрачатимете час на ручне управління хмарною інфраструктурою та підвищите продуктивність DevOps за допомогою автоматизації, смарт-сповіщень і персоналізованих рекомендацій.

Відмічайте 23 березня 2023 р. як важливу дату у вашому календарі та приєднуйтесь до Uniskai Demo Day by Profisea Labs, щоб почати заощаджувати на хмарі вже зараз!

Даруємо книжку Cloud FinOps найактивнішим учасникам вебінару!

Приєднуйтесь до Uniskai Demo Day, приймайте активну участь в обговореннях та ставайте одним з трьох переможців, які отримають у подарунок легендарну книжку “Cloud FinOps” від J.R.Storment та Mike Fuller.

Де:

Zoom Webinar

Мова:

Українська

Коли:

23 березня 2023 р., 17:00

Тривалість:

1 година

Реєстрація
Натискаючи «Зареєструватися», ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності